FOTOGRAFERING

Jeg tar bilder av det du måtte ønske!

Det viktigste er at du blir fornøyd med bildene, og jeg gir meg ikke før vi alle er fornøyde!

Jeg tar portretter og gruppebilder, utendørs eller innendørs, miljøbilder, firmaer, spesielle anledninger og høydepunkt i livet.

Om du ønsker noe annet, så bare ta kontakt!

I forkant av fotograferingen vil jeg gjerne vite litt om hvilke type bilder du/dere ønsker dere, hvor bildene skal tas, evt hvilken bakgrunn dere vil starte med, og om det er spesielle elementer dere vil ha med.

I tiden jeg har angitt skjer følgende:

Innledende samtale hvor ønsker og idèer luftes, og vi blir enige om hvilke bilder som skal tas. Bli litt kjent med den jeg skal fotografere, gjøre klar lamper og utstyr – og så selve fotograferingen.

Om tiden har gått uten at vi begge er fornøyd, ja så fortsetter vi til vi er der.

Antrekk er det du som bestemmer, men anbefaler å unngå for sterke farger og ikke minst store logoer (med mindre de skal spille en rolle i bildet).

Er det barn så ta gjerne med favorittleken, eller noe annet som gjør at barnet lettere føler trygghet i situasjonen.

Foreldrene er de beste til å få barna til å smile, så hjelper du meg med det – så blir resultatet garantert det beste!

I fotograferingstimen er det 5 webfiler inkludert, så bestemmer du selv hvor mange høyoppløste filer du ønsker å kjøpe. Du velger selv bildene, og de du kjøper i høyoppløst variant kan du bruke til å printe og dele som du ønsker. Du kan derimot ikke selge de videre, eller bruke de i kommersiell virksomhet med mindre dette er avtalt på forhånd.

Siden alle type fotograferinger er forskjellige, så har jeg delt opp videre informasjon her: